Wist je dat...

  • onze patisserie wordt bereid met de beste kwaliteitsproducten.
  • naast het traditionele assortiment van gebakjes, wij u elk seizoen trachten te verrassen met eigentijdse taartjes met verrassende smaak combinaties.

seizoensspecialiteiten

   Afhankelijk van de periode in het jaar , wordt ons assortiment

   uitgebreid met gebakjes met seizoensingrediënten :

 

       ⇒   proef van onze nieuwe herfstpatisserie :

 * forêt noir :  chocolade biscuit met kriekjes ertussen

* cappuchino :  koffieslagroom met amandelbiscuit in koffie gedrenkt

* cuberdon met chocomousse :  cuberdonbavarois met pure chocomousse

* Berry white vlaai :  veenbessen met witte chocolade crème suisse

* jamaica (new look) :  rijst & ananas met slagroom en melkchocoladeschilfers

* mille feuille :  gelaagd gebakje

                            laagjes bladerdeeg en biscuit met gianduja en mousseline pudding

* speculaasbavarois :  speculaasbavarois en chocolade biscuit

* speculaas cake

* herfstgebakje :  brownie met kastanje mousse en framboosbavarois

 

 

dit kan u van ons verwachten naargelang het huidig seizoen :

herfst
  • noten
  • speculaas
  • chocomousse : OKTOBER = CHOCOMOUSSEMAAND
   

winter

  • al combinaties en smaakvariaties als voorproef voor de eindejaarsfeesten
   

lente

  • de eerste aardbeien
  • meer ‘zomers’ fruit
   

zomer

  • luchtige bavarois
  • frisse smaken